Empresa

Sobre nosaltres

Molinos Industriales Madereros S.A, MIMSA és la primera empresa espanyola fabricant de farina de fusta, mantenint des de l’any 1962 un procés en contínua evolució.


La nostra filosofia d’empresa es basa en l’aprofitament sostenible dels recursos naturals, seleccionant els nostres proveïdors entre els acreditats amb la certificació PEFC, garantia que l’explotació forestal s’efectua mitjançant criteris que portin aquest concepte de sostenibilitat al terreny pràctic.

Innovació

La nostra activitat principal és la fabricació de farines de fusta calibrades i serradures industrials deshidratades, obtingudes a partir de coníferes de diferents varietats, fonamentalment avet, pi insignis i radiata.

A partir de l’any 1982 ampliem les nostres instal·lacions per iniciar la fabricació de farines i semolines de closca de fruita seca, mitjançant una estricta selecció, molturació i tamisat de les mateixes.
Al principi aquesta línia va estar dedicada exclusivament a les farines de closca d’avellana i ametlla, encara que posteriorment hem adaptat el procés per mòltar un altre tipus de productes, com poden ser l’os d’oliva, granet de raïm, closca de nou, pinyó, etc …
Una dilata experiència, la tecnologia adequada juntament amb la continua evolució del procés i el fet de disposar de la nostra pròpia flota de camions, fa que puguem brindar-los els nostres productes amb el millor nivell de qualitat, fiabilitat i servei.

MIMSA
MOLINS
INDUSTRIALS
DE FUSTA

null

null

null

null

Demana informació sense compromís