Des de 1962

Molins Industrials Madereros S.A, MIMSA és la primera empresa espanyola fabricant de farina de fusta, mantenint des de l’any 1962 un procés en contínua evolució.

La nostra filosofia

La nostra filosofia d’empresa es basa en l’aprofitament sostenible dels recursos naturals, seleccionant els nostres proveïdors entre els acreditats amb la certificació PEFC, garantia que l’explotació forestal s’efectua mitjançant criteris que portin aquest concepte de sostenibilitat al terreny pràctic.
La nostra activitat principal és la fabricació de farines de fusta calibrades i serradures industrials deshidratades, obtingudes a partir de coníferes de diferents varietats, fonamentalment avet, pi insignis i radiata.

Els nostres productes

Tant en farines de fusta,  com a la de closca de fruita seca, disposem d’un ampli ventall granulomètric estandarditzat, amb possibilitat d’adaptar-nos a les demandes tècniques dels nostres clients.

La humitat de les farines de closca de fruita seca és molt similar a la de la matèria primera que correspon. No és així a la farina de fusta, ja que el procés de fabricació s’inicia amb l’assecatge del producte, fins a deixar-lo en valors del 4 al 12%.

Demana informació sense compromís

Finançat per la Unió Europea-Next Generation EU