Client Says Bg

Història

Mimsa - Molinos Industriales Madereros

La nostra empresa inicia la seva activitat al començament dels anys 60, amb la fabricació de farines de fusta a partir del subministrament de serradures procedents de serradores.
Al començament d´aquesta feina, tant les serradures com altres subproductes de la fusta amb prou feines tenien utilització ni valoració comercial. És per això que les indústries que generaven aquests materials es desprenien d´ells abocant-los als rius, amuntegant-los en zones deshabitades o fins i tot en serradores amb certa proximitat el mar llançant-los als penya-segats i calant-los foc a continuació.
Tant és així que abans d´iniciar el procés de fabricació ens vam veure obligats a emplaçar tota una xarxa de sitges metàl-liques d´emmagatzematge de serradures,muntant instal-lacions al llarg de tot el Pirineu i implicant en el projecte a les explotacions forestals més importants de cada zona, començant per Catalunya, per continuar amb Aragó i el País Basc, finalitzant aquesta primera fase en el Sud de França.
En aquell moment era l´única forma d´assegurar-nos un subministrament regular de producte, evitant de pas el dany ecològic que s´estava produint.
Eren uns altres temps, en els quals la terminologia respecte mediambiental, desenvolupament sostenible o alteracions de l´ecosistema eren pràcticament desconegudes, sent mínima la reglamentació existent sobre aquest tema.

Team Author
Team Author
Team Author
Team Author