Client Says Bg

Empresa

Mimsa - Molinos Industriales Madereros

MOLINOS INDUSTRIALES MADEREROS S.A, MIMSA és la primera empresa espanyola fabricant de farina de fusta, mantenint des de l´any 1962 un procés en continua evolució.
La nostra filosofia d´empresa està basada en l'aprofitament sostenible dels recursos naturals, seleccionant als nostres proveïdors entre els acreditats amb la certificació PEFC, garantia que l'explotació forestal s'efectua mitjançant criteris que portin aquest concepte de sostenibilitat al terreny pràctic.
La nostra activitat principal és la fabricació de farines de fusta calibrades i serradures industrials deshidratades, obtinguts a partir de coniferes de diferents varietats, fonamentalment avet, pi insignis i radiata.
A partir de l'any 1982 ampliem les nostres instal.lacions per iniciar la fabricació de farines i semolina de closca de fruits secs, mitjançant una estricta selecció, molturació i tamisat de les mateixes.
Al principi aquesta línia va estar dedicada exclusivament a les farines de closca d'avellana i ametlla, encara que amb posterioritat hem adaptat el procés per molturà d'altres tipus de productes, com poden ser el pinyol d'oliva, granet de raïm, closca de nou, pinyó etc ...
Una dilatada experiència, la tecnologia adequada juntament amb la contínua evolució del procés i el fet de disposar de la nostra pròpia flota de camions, fa que puguem brindar-los els nostres productes amb el millor nivell de qualitat, fiabilitat i servei.

Team Author
Team Author
Team Author
Team Author